Matematik
Intergration ved substitution hjælp søges
Hej allesammen, kan nogle hjælpe mig med de nedestående opgave, fatter dem virkelig ikke
∫32 2/(2x-2) dx
Svar #1
23. august 2009 af Jerslev (Slettet)
#0: Skift variabel fra x til u, hvor x = ½u +1 => dx = ½du
Svar #3
23. august 2009 af Jerslev (Slettet)
#2: Du skal bruge substitutionen, x = ½u +1 til at løse integralet.
Skriv et svar til: Intergration ved substitution hjælp søges
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
