Fysik

Hurtig hjælp

24. august 2009 af mathi4293 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En blycylinder har længden 0,08 m.

Den vejer 3,72 kg. Bestem cylinderens volumen.

Hvor stor er cylinderens diameter?

 

Nogen der kender en formel man regne dette ud med, eller lign?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2009 af mathon

m = V·ρ
V = (π/4)*h*d2


Svar #2
24. august 2009 af mathi4293 (Slettet)

 kender jo ikke højden?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2009 af kieslich (Slettet)

m = V·ρ  <=>  V = m/ρ   heraf kan du finde V.  Find først ρ i din bog elller databogen.

I den anden linie Mathon skrev (#1) skal du bare finde d. Du har de andre oplysninger.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. august 2009 af MN-P (Slettet)

Højden er cylinderens længde


Skriv et svar til: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.