Kemi
Titrering, har brug for hjælp til at se om det er gjort rigtigt!! HJÆLP
20. december 2004 af
Birgitten (Slettet)
hej :) Ville blive meget glad hvis nogen derude kunne fortælle mig om det jeg har gjort er rigtigt.
Jeg har desværre nok jordens dårligste kemilærer som er elendig til at forklare.
Derfor kunne jeg virkelig godt bruge en der ville hjælpe:
Er det her rigtigt?
Har lavet en titrering med følgende oplysninger og hvor koncentrationen af phosphorsyre skal findes:
V(H2PO4) = 0,025 L
c(NaOH) = 0,100 M
V(NaPH) = 0,0076 L
n(H3PO4) = n(NaOH)
n(NaOH) = c * V = 0,100 M * 0,0076 L = 7,6 * 10^-4 mol
dvs: n(H3PO4) = 7,6 * 10^-4
c(H3PO4) = n / V = 7,6 * 10^-4 mol / 0,025 L = 0,0304 mol/L
Er det rigtigt?
er der andre der har lavet denne rapport, som evt ville hjælpe mig lidt?
Jeg har desværre nok jordens dårligste kemilærer som er elendig til at forklare.
Derfor kunne jeg virkelig godt bruge en der ville hjælpe:
Er det her rigtigt?
Har lavet en titrering med følgende oplysninger og hvor koncentrationen af phosphorsyre skal findes:
V(H2PO4) = 0,025 L
c(NaOH) = 0,100 M
V(NaPH) = 0,0076 L
n(H3PO4) = n(NaOH)
n(NaOH) = c * V = 0,100 M * 0,0076 L = 7,6 * 10^-4 mol
dvs: n(H3PO4) = 7,6 * 10^-4
c(H3PO4) = n / V = 7,6 * 10^-4 mol / 0,025 L = 0,0304 mol/L
Er det rigtigt?
er der andre der har lavet denne rapport, som evt ville hjælpe mig lidt?
Svar #1
20. december 2004 af Katty (Slettet)
Det samlede volumen er jo 0,025L+0,0076L. Dette skal divideres med stofmængden. Desuden bør du redegøre for hvorfor n(H3PO4) = n(NaOH) vha. pKs for phosphorsyre
Skriv et svar til: Titrering, har brug for hjælp til at se om det er gjort rigtigt!! HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
