Matematik

simpelt bestemt integrale

03. september 2009 af Bod (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har løst en række bestemte integraler, men jeg kan ikke lige lure denne her:

02√2x dx

jeg kan godt finde ud af at integrere ∫√x dx, men jeg ved ikke lige hvad jeg gør af det 2-tal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2009 af mathon

∫√(2x)dx = ∫ √(2)·√(x)dx = √(2)·∫√(x)dx


Svar #2
03. september 2009 af Bod (Slettet)

#1, det må jeg da ikke når det står under kvadratroden?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2009 af Exupery (Slettet)

02√2x dx=∫02√2*√x dx = √2 ∫02√x dx

Det tog mig vist meget lang tid..


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2009 af mathon

∫√(x)dx = (2/3)·x·√(x) + k


Svar #5
03. september 2009 af Bod (Slettet)

kan det passe det bliver 8/3 så?


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. september 2009 af mathon

Ja


Skriv et svar til: simpelt bestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.