Matematik

Hurtig hjælp med katematik til imorgen!

13. september 2009 af sejemig923 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej mangler lidt hjælp med følgene opg:

Tegn disse tre linjer i et koordinatsystem (på ternet papir)
l   : y =-2x+3
m : y= 3xm3
n   : y= x+3
Har linjerne noget til fælles? (hvad)
Har forskrifterne noget til fælles? (hvad)

Håber i kan hjælpe med både de to spørgsmål og med linjerne der skal tegnes ind i koordinatsysteme! (;


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2009 af mathon

de går alle tre gennem (0,3)


Svar #2
13. september 2009 af sejemig923 (Slettet)

Det var 1 ud af 3 spørgsmål men ellers tak (;


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2009 af mathon

Nå, nå

de fremstiller alle rette linjer

støttepunkter kan du selv beregne


Svar #4
13. september 2009 af sejemig923 (Slettet)

#3

Mange tak (; men ved ikke hvor dan jeg regner dem ud? (;


Skriv et svar til: Hurtig hjælp med katematik til imorgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.