Matematik

Sammensatte funktioner

16. september 2009 af Jall6710 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hey jeg har en opgave der siger

Givet er funktionerne:

F(x)=x     og g(x)=1/x

Opstil en forskrif for den sammensatte funktion

H(x)=g(f(x))


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2009 af mathon

H(x) = g(f(x)) = g(x) = 1/x


Skriv et svar til: Sammensatte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.