Matematik

Usikker rumfang

22. september 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

Hej allesammen..

et punktmængde M begrænses af linjerne med ligningerne x = 1 og x = 4 samt graferne for funktionerne f og g, der er bestemt ved

f(x) = kvdr(x) + 1/kvdr(x) og g(x) = kvdr(x)

Beregn arealet af M

Beregn rumfanget af det omdrejninglegeme, der fremkommer, når M roteres 360 grader om koordinatsystemts førsteakse

Arealet af M bliver 2 og Rumfanget af det omdrejningslegeme er 46,77?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af peter lind

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=736092


Svar #2
22. september 2009 af Hejdetermig11 (Slettet)

JEG FORSTÅR DET OVERHOVEDET IKKE, har personen det samme opgave som mig?


Skriv et svar til: Usikker rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.