Kemi

definer ordet absorbansen

18. oktober 2009 af 215 (Slettet)

havde det lige for 3.sek..... kan bare ikke huske det...  nogen som kunne hjælpe ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2009 af mathon

...hvis det ikke er løgn
er
den katastrofalt gal med kortidshukommelsen

...............

Absorbansen defineres som log(Io/I), hvor Io hhv. I er lysintensiteten før hhv. efter passage af stoffet.

ln(I/Io) = -k·l·c

Lambert-Beers lov udtrykker
at
absorptionen er ligefrem proportional med lagtykkelsen og koncentrationen

absorbansen = ln(Io/I) = k·l·c


Svar #2
18. oktober 2009 af 215 (Slettet)

en smule 


Skriv et svar til: definer ordet absorbansen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.