Matematik

er den rigtig

24. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

ligning, er den rigtig?

28=(a-4)2

28=2*a-2*4

28=2a-8

28+8=2a

36=2a

a=36/2

a=18


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. oktober 2009 af trustme (Slettet)

 Ja.

Du kan tjekke ved at sætte 18 ind på a's plads.

28 = (18-4)2

28 = (14)2

28 = 28


Skriv et svar til: er den rigtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.