Matematik

sproglig forståelse differentialkvotien

25. oktober 2009 af camillaa23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har læst nogle regler , og jeg kan ikk lige forstå Det her (k*g)'(x0)=k*g'(x0)  ------k er et reelt tal

Nogle der kan forklare mig det ? måske ved at indsætte nogle eksempler  ? (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af peter lind

(17*g(x))' = 17*g'(x).   (17x2)' = 17(x2)' = 17*(2x) = 34x


Svar #2
25. oktober 2009 af camillaa23 (Slettet)

OOohh på den måde (:


Skriv et svar til: sproglig forståelse differentialkvotien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.