Matematik

0-reglen eller ??? HJÆLP SØGES LIGE NU!

25. oktober 2009 af Clarabow (Slettet) - Niveau: B-niveau

For hvilke a ≠0 har ligningen ax2+2x+1=0 ingen løsninger???

skal jeg bruge 0-reglen?

ax2=0

2x=0

jeg har brug for hjælp til at komme videre?? med udregning


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af Danielras (Slettet)

Kig på diskriminanten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2009 af vindhansen (Slettet)

 Pas nu på ! Andengradspolynomium med reelle koefficienter har altid løsninger det er bare ikke altid de er reelle.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2009 af vindhansen (Slettet)

 Diskriminanten er D = √(b2 - 4ac) hvis løsningerne skal være reelle skal D≥0 så ingen reelle løsninger når D<0


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. oktober 2009 af vindhansen (Slettet)

 Rettelse D=b2-4ac


Skriv et svar til: 0-reglen eller ??? HJÆLP SØGES LIGE NU!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.