Matematik

Hjælp Cos, sin, tan

27. oktober 2009 af hohodyret (Slettet) - Niveau: B-niveau

Trekanterne ABC og A1B1C1 er ensvinklede.
Det oplyses at b = 17, c = 19 og b1 = 25.
Beregn længden af siden c1.

Nogle der kunne hjælpe mig så jeg evt kunne komme igang,

På forhånd tak :)
-Hohodyret


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2009 af peter lind

Forholdet mellem siderne i de 2 trekanter er ens så b1/b = c1/c


Svar #2
27. oktober 2009 af hohodyret (Slettet)

dvs at c1 = 25/17 = 1,47 ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2009 af peter lind

Nej Det er c1/c, der er 25/17


Svar #4
27. oktober 2009 af hohodyret (Slettet)

Forstår det stadig ikke

c1 = 25

kunne du uddybe noget mere?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2009 af peter lind

 c1/c = b1/b = 25/17


Skriv et svar til: Hjælp Cos, sin, tan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.