Matematik

Hurtig rettelse!!

03. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Cylinderen.

Find cylinderens rumfang, når radius i grundfladen er 30 cm. og højeden er 80 cm.

Skal jeg så ikke sige:

V= 3,14*r2*h

V=3,14*30*30*80=226080 cm3(enheden er cm3 ikke)

Find også omkredsen af grundfladen.?

Skal jeg så ikke sige:

O= 2*3,14*r*h

O=2*3,14*30*80=15072 cm( enheden er cm ikke?)

Håber på i hurtigt gider at rette ??


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=756454

Ét indlæg er vist mere end rigeligt!


Skriv et svar til: Hurtig rettelse!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.