Matematik

er det rigtigt?

19. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

En fakkel tændes på olympen i Grækenland og ankommer til Italien den 11. november 2005.

9760 løbere bærer i løbet af 61 døgn faklen gennem Italien på dens vej til Torino.

Hvor ´mange løbere har i genemsnit båret faklen pr. døgn?

Det er 9760/61 = 160 løbere ikke?

Hvor mange minutter bærer hver løber i gennemsnit faklen?

Det er 60*24= 1440*61=87840 min. Ikke? Hvis det er rigtig, kan man så godt opstille det på denne måde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2009 af maddse (Slettet)

Det er rigtigt at der går 87840 min på 61 døgn. med 9760 løbere bærer hver løber gennemsnitligt faklen i

87840 / 9760  = 9 min


Skriv et svar til: er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.