Matematik

Cirkel tangent

24. november 2009 af Milll (Slettet)

 Hej allesammen, er er en sød sjæl som gerne vil hjælpe mig med den nedenstående opgave, har prøver i 1 time nu, uden held :D

http://peecee.dk/upload/view/205810


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:cirkeltangent_1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2009 af mathon

eventuelle detaljer
se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=265676


Svar #3
24. november 2009 af Milll (Slettet)

kan man ikke lave det på et andet måde?

f.eks.

finder vektoren først, som giver (4 / 3)

og finde tangenten således

3(x-1)+4(y-7) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2009 af mathon

Jo
du kan


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2009 af mathon

mit Link's metode
giver

    y = -(3/4)x + (31/4)

hvad får du?


Svar #6
24. november 2009 af Milll (Slettet)

3(x-1)+4(y-7) = 0

3x - 4 + 4y - 28 = 0

3x + 4y + 25 = 0

Ved ikke lige om jeg har sæt tallene rigtigt ind`?


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. november 2009 af mathon

3(x-1) + 4(y-7) = 0

(3x-3) + (4y-28) = 0

3x-3 + 4y- 28 = 0

3x + 4y - 31 = 0

4y = -3x + 31

             y = -(3/4)x + (31/4)


Skriv et svar til: Cirkel tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.