Matematik

Cirkell tangent

24. november 2009 af Milll (Slettet)

(ved godt det er anden gang jeg sætter indlægget ind.. jeg beklager virkelig

Hej allesammen, er er en sød sjæl som gerne vil hjælpe mig med den nedenstående opgave, har prøver i 1 time nu, uden held :D

http://peecee.dk/upload/view/205810

Min vektor er (4 /3) (ved ikke om det er rigtigt)

3(x-1)+4(y-7) = 0

3x - 4 + 4y - 28 = 0

3x + 4y + 25 = 0

sys den ser forkert ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af Duffy

Ligningen bilver: 3·x + 4·y = 31


Svar #2
24. november 2009 af Milll (Slettet)

ej hvordan får du den ligning? vil du ikke forklare mig det


Svar #3
24. november 2009 af Milll (Slettet)

jeg får den til 3x + 4y – 31 = 0 kan d pas


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2009 af mathon

se tilføjelsen
i forrige tråd
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=768491


Svar #5
24. november 2009 af Milll (Slettet)

mathon har jeg lavet den forkert ???? passer min resultat  3x + 4y – 31 = 0 ik??


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. november 2009 af mathon

nej
men jeg svarede på det forkerte, du skrev i forrige tråd


Skriv et svar til: Cirkell tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.