Fysik

Molar masse

25. november 2009 af bahrbtw (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.

Beregn den molare masse for:

CuSO45H2O

nogen der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2009 af Ruscio (Slettet)

Cu = Kobber

S = Svolv

O = Oxygen

og så vand..

Molar massen regener du ud ved at + de forskellige molare masser med hinanden.

Den srår øverste oppe i venstre hjørne på dit periodsystem.


Svar #2
25. november 2009 af bahrbtw (Slettet)

mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2009 af Ruscio (Slettet)

hov..

tallene 4 og 2 er hvor mange gange stoffet forkommer.. wups


Skriv et svar til: Molar masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.