Matematik

rumfang osv

05. december 2009 af michellabalder (Slettet)

h = 7 cm og G = 24 cm2

rumfanget er = ...... cm3

Grundfladen er et rektangel. Angiv et tal for længden og bredden i cm.

Hvordan regner man dem ud? Skal hjælpe min søn, så skal have det skåret ud i pap så jeg forstår det, da jeg ik har brugt disse ting i mere end 17 år.

Henriette


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2009 af Dynin (Slettet)

#0 udfra de givne oplysninger er rumfanget = h*G=7 cm * 24 cm2 =...

Er grundfladen G et rektangel er G=længde * bredde ... hertil er der mange løsninger udfra det givne .... fx er

24 cm2 = 4 cm * 6 cm eller 24 cm2 = 2 cm * 12 cm ... som er med heltallige værdier ...


Svar #2
05. december 2009 af michellabalder (Slettet)

Hold da op jeg er blank...sorry


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. december 2009 af Dynin (Slettet)

#2 rumfanget er 7cm * 24cm2 = 168 cm3 ikk!

Et rektangel har arealet længde* bredde ... er arealet (også kaldet gundenfladen) 24cm2 så er 24cm2 =længde * bredde, hvor længden og bredden er målt i cm


Svar #4
05. december 2009 af michellabalder (Slettet)

Tusind tak fordi du skar det ud i pap..er forstået nu. :)


Skriv et svar til: rumfang osv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.