Kemi

ppm??? hjæælp vigtigt

14. december 2009 af susu18 (Slettet)

Hej.

jeg har nogle problemer med at beregne ppm af et stof :/

jeg har formlen:  P1 atmV= n* R* T/ <=> V= n* R* T / P = 0,075556 mmol * 8,3145 (mol * K) /101325 Pa

efter jeg har fundet V, skal jeg indsætte det i en anden formel og derved beregne ppm. Jeg har virkelig brug for hjælp, da jeg skal bruge det i en meget vigtig opgave

jeg ved overhovedet ikke om det jeg har gjort er rigtigt. jeg kan ikke få det til at hænge sammen. jeg har mmol på den ene side, og mol på den anden side? hvordan jeg skal jeg få det til at kun blive mol


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2009 af mathon

V = (n·R·T)/p = (0,075556·10-3 mol)·(8,3145 Pa·m3L/(mol·K))·T/(101325 Pa)

din temperatur var smuttet


Skriv et svar til: ppm??? hjæælp vigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.