Matematik

Cos Sin ?

17. december 2009 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

på den vedhæftede fil er et billede af en trappe. Linje AB= 4 BC =4 CD = 4 og DE= 1

vinkel B = 90 D= 90

hvad er længden af BN?

jeg tror man skal bruge con og sin men kan ikke helt få det til at passe?

det ville være rart med en rigtig god forklaring :)

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2009 af Isomorphician

Brug: tan(v) = modstående/hosliggende


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2009 af MN-P (Slettet)

Forlæng den øverste vandrette linie og den lodrette til venstre, brug ensvinklede trekanter

Opgaven er blevet besvaret for nylig her. Jeg kan ikke læse docx filer og jeg kan ikke huske tegningen helt.


Skriv et svar til: Cos Sin ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.