Fysik

Rigtig beregnet? REsulterende kraft

23. januar 2010 af Aaib (Slettet)

a.         m = 625 g F2 = 0,25 N F1 = 0,75 N
Da F1 og F2 virker i hver sin retning har vi:
Fres = (0,75N) – (0,25N) = 50 N (mod F1 retningen)
 

b.           a = 1,5 m/s^2 F1 = 0,10 N m = 250 g
For at finde F2, beregner vi følgende
(250 g) * (1,5 m/s^2) = (F1 + F2)
375 g/(m/s^2) = (F1+F2)
Vi trækker F1 fra resultatet og får dermed F2
F2 = (375 g/(m/s^2) – (0,10 N) = 374,9 N
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er opgaven? Jeg kan ikke gennemskue opgave b).


Svar #2
24. januar 2010 af Aaib (Slettet)

Jeg har følgende oplysninger og skal beregne F2 ud fra disse:

a = 1,5 m/s^2 F1 = 0,10 N m = 250 g


Skriv et svar til: Rigtig beregnet? REsulterende kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.