Matematik

Eksponentiel Udvikling

26. januar 2010 af Japzitraxx (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

En slanges aktivitet afhænger af dens krops temperatur. Når dens temperatur ligger på 20 grader, er dens aktivitets niveau på 5,5 meter pr. minut. Aktiviteten fordobles, når temperaturen stiger med 10 grader.

1) Bestem slanges aktivitet på 22 grader.

2) Ved hvilken temperatur har slangen en aktivitet på 3 meter pr. minut?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af mathon

    y/yo = aΔT

    2 = a10

    a = 10√(2) = 1,07177

    b = 5,5/1,0717720


Skriv et svar til: Eksponentiel Udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.