Matematik

Hvordan tegner man en firkant med rumfanget er 27 ?

27. januar 2010 af amirahmimi (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er længden og bredden på en firkant hvis rumfanget er 27?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2010 af Blueoil (Slettet)

Hvis du lader den længden være 5 og højden 2, så finder du hvor meget bredden skal være med formlen:

A = L • B • H       B = A  / (L • H)

Det bliver:

B = 27 / (5 • 2) = 2,7

Altså 2,7 gange 5 gange 2 er 27.

Man kan også bare sige 3 gange 3 gange 3 er 27


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. januar 2010 af Blueoil (Slettet)

Mener du

en kasse med rumfanget 27

eller

en firkant med arealet 27

forresten?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar 2010 af LuckyFoul (Slettet)

det rumfanget der er 27

så kan du jo bare sige at bredden, længden og højden er 3 alle sammen

3*3*3=27


Skriv et svar til: Hvordan tegner man en firkant med rumfanget er 27 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.