Biologi

Råd til engelsk B skriftlig eksamen

27. februar 2010 af Frazer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej !

Som vi ved er der snart termins prøver og derefter de rigtig eksamer. Jeg sidder her og er ekstrem nervøs over skriftlig engelsk som jeg har på B niveau. Jeg bange for for det første og overhovedet forstå den tekst man får og for det andet og kunne nå at skrive 600-900 ord på de 4 timer. Jeg er ikke så skrarp til engelsk og mange ord er jeg nød til at bruge ordbogen. Vi har fået mange af de eksamensopgaver iløbet af året. sidste uge prøvede jeg mig selv af og brugte de 4 timer og se om jeg overhovedet kan det, men problemet var at jeg ikke kunne forstå meningen med teksten. Jeg læste den to gange og brugte ca 2 timer på og stadig ikke forstået meningen. de dage jeg kunnet skrive de her opgaver var ved at jeg læste den en gang og lod den være og kom tilbage til den måske om et par dage osv. så lavede opgaven over dage. Men det må man jo ikke under eksamen. jeg er så nervøs og vil ikke komme det her igennem en gang til. Nogen der har nogle råd man kan trøste sig med ? Nogen der har oplevet det samme ? :(

På forhånd rigtig mange tak!


Brugbart svar (3)

Svar #1
27. februar 2010 af KA90 (Slettet)

Hej

Mit bedste råd til dig vil være, at du skal prøve at tage den lidt med ro. Man går til terminsprøve for at øve sig, og det vil selvfølgelig være fedt med en god karakter, men du skal ikke rigtig bruge den til noget. Ellers så prøv fremadrettet mod eksamen at øve dig i at skrive stil inden for de 4 timer, som er tidsrammen til eksamen, og find ud af hvilken opgavetype, du er stærkest i. Sæt tid af til at skrive stil og sæt dig så ned og koncentrer dig 100% om det og stop, når der er gået de 4 timer, og evaluer så med dig selv, hvor lang tid du kan tillade dig at bruge på at læde teksten igennem, at slå ord op osv. Du behøver heller ikke at forstå alle ordene, bare du forstår helheden sådan nogenlunde, og håb så på at det er nogle  gode tekster til eksamen;)

Og by the way så betyder karakterene fra gymnasiet kun noget i forhold til søge ind på videregående uddannelser. Der er ikke nogen der i fremtiden vil kigge på de her karakterer - på universitetet gælder det fx kun om at bestå tingene.

Så fat mod, tag det stille og roligt og så skal det nok gå!


Skriv et svar til: Råd til engelsk B skriftlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.