Matematik

Er kommet i tvivl

15. marts 2010 af 215 (Slettet)

Er dette en eksponentiel eller potensfunktion.. har skrevet den er eksponentiel

f(x) = 6000-3000^e-0,01x 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2010 af Silahm (Slettet)

Det er igen af delene for en eksponentiel eller potensfunktion kan aldrig starte med 6000-3000 ;)


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2010 af NejTilSvampe

de består begge to kun af ét led, det du har skrevet har to led. Der er ikke noget generelt navn for den slags funktioner der så vidt jeg ved.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2010 af pandahat (Slettet)

  f(x) = b*a^x             er en eksponentiel funktion 

f(x) = b*x^a              er en potensfunktion 


Svar #4
15. marts 2010 af 215 (Slettet)

 undskyld den hedder f(x) = 6000-3000e^-0,01x ... men det gør vel ingen forskel


Skriv et svar til: Er kommet i tvivl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.