Matematik

Hej, please hjælp...hurtigt!

02. juni 2003 af SP anonym (Slettet)
Er der nogen som har beviserne for understående emner eller nogle hint til årsprøve matematik mundtlig...1.g

Trigonometri
Den retvinklede trekant.

Trigonometri
Sinusrelationerne og arealet af en trekant.

Trigonometri
Cosinusrelationerne.

Den rette linje
Parallelle og vinkelrette linjer. Vinkel mellem to linjer.

Koordinatgeometri
Afstand fra punkt til linje. Tangent til cirkel.

Polynomier
Andengradspolynomier. Ligninger og uligheder.

Funktioner
Titalslogaritmen. Eksponentielt voksende og aftagende funktioner.

Funktioner
Retlinjede grafer for funktioner i forskellige typer koordinatsystemer.

Vækst
Lineær vækst, proportionalitet og eksponentiel vækst.

Svar #1
02. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Ehh...er der igen som vil hjælpe :'(???

Svar #2
02. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

*ingen

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2003 af Xabbu (Slettet)

Står beviserne ikke i din matematik bog, for det er ikke så nemt at forklare dem her.

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2003 af Jean

Jeg vil også anbefale at du enten køber eller låner en bog omkring 1.g stof.

Svar #5
10. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Damn....det lyder som om at du ikke har åbnet din bog i løbet af skole året...det ville hjælpe måske

Svar #6
10. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Beviserne findes naturligvis i din bog... prøv at slå op i den og læs. Det er ikke en fordel at finde andre beviser andetsteds.

Svar #7
10. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg har næsten alle beviserne, men det er jo præcis det samme som står i mat 1g bogen, med lidt noter, det er lettere at læse i din bog!

Svar #8
10. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Vi starter i den bløde ende:

1+1=2

Næste trin:

10^0=1

Sidst men ikke mindst!

c^2=a^2+b^2-2ab(cos(C))

Slut!

Skriv et svar til: Hej, please hjælp...hurtigt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.