Biologi

Hvor mange minutter skal jeg løbe hvis jeg ... ??

18. marts 2010 af 91Sarah (Slettet) - Niveau: A-niveau


Der er ca. 1000 kJ i et stykke drømmekage.
Hvor mange minutter skal du løbe for at forbrænde kagen, hvis du bruger 2820 kJ/time? Hvor langt er det, hvis du løber 10 km/t?
 

En der kan hjælpe mig?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2010 af Jonastoy (Slettet)

Øhm .. Er det biologi ? :)

1000 kj i et stykke drømmekage.

2820 kj på en time . Det betyder du skal løbe 1000/2820 = 0,3546 * 60 = 21,276 minutter.

10 km/t og du skal løbe i 21,276 minutter. 21,276 minutter = 0,3546 timer.

10 km/t * 0,3546 timer = 3,546 km

Tror det vil være sådan man skal regne det, men kan selvfølgeligt tage fejl.


Svar #2
18. marts 2010 af 91Sarah (Slettet)

Hehe jaa det er mere idræt men det har noget med en rapport at gøre

Mange taak skal du have ;)


Skriv et svar til: Hvor mange minutter skal jeg løbe hvis jeg ... ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.