Matematik

rumfang af madkasse?

21. marts 2010 af ebae (Slettet) - Niveau: 9. klasse

når h= 5cm, G= 64 cmog g= 49 cm2


Svar #1
21. marts 2010 af ebae (Slettet)

nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2010 af MN-P (Slettet)

Og hvad er så G og g? h er vel kassens højde


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 - Det vil hjælpe, hvis du vil beskrive formen af din madkasse. Det lyder, som om der er tale om en keglestub eller pyramidestub.


Svar #4
21. marts 2010 af ebae (Slettet)

jeg kender ikke formen. Ved bare at det er en madkasse, så jeg gætter på en slags kasse.

G= grundflade

g= grundlinje


Svar #5
28. marts 2010 af ebae (Slettet)

har fundet ud af det.


Skriv et svar til: rumfang af madkasse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.