Matematik

Vandrette og lodrettet funktioner for en vektorfunktion

04. april 2010 af hansen_09 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan finder man vandrette og lodrette funktioner for en vektorfunktion.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du lige med vandrette og lodrette funktioner?


Svar #2
04. april 2010 af hansen_09 (Slettet)

det en opgave jeg har fået stillet: 1) Redegør for hvad en parameterfunktion (vektorfunktion er) og hvordan man differentierer den, hvordan man finder vandrette og lodrette funktioner


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Det er en lidt dårlig formulering. Der er tale om at undersøge, hvor grafen for vektorfunktionen har vandret eller lodret tangent. Det drejer sig om at undersøge, hvor x'(t) = 0, hvor y'(t) = 0 og eventuelt hvor z'(t) = 0 (afhængigt af, hvor mange dimensioner vektorrummet har).


Svar #4
05. april 2010 af hansen_09 (Slettet)

de er kun to .. men tak det prøver jeg :)


Skriv et svar til: Vandrette og lodrettet funktioner for en vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.