Kemi
struktur formler...
09. marts 2005 af
hmmm (Slettet)
jeg skal opskrive 2 isomere struktur formler for stoffet isothiocyanin (C5H7OSN). der skal være en dobbel binding mellem 2 carbon atomer, samt N og S, derudover skal der være en hydroxy-gruppe. I den ene formel skal der være trans isomeri, i den anden må der ikke være mulighed for hverken cis, eller trans isomeri? mit problem er at jeg ikk kan få det til at passe med en enkel dobbeltv binding...
P.S hvis der er nogle derude der mangler et godt program til at lave kemi rapporter med, struktur formler, etc. er ACD/Chemsketch et program jeg varmt kan anbefale..
P.S hvis der er nogle derude der mangler et godt program til at lave kemi rapporter med, struktur formler, etc. er ACD/Chemsketch et program jeg varmt kan anbefale..
Svar #1
09. marts 2005 af frodo (Slettet)
thiocyanin
er en gruppe, der har flg udeende, hvor -= er en tripelbinding:
-S-C-=N
så kan den sagtens løses.
er en gruppe, der har flg udeende, hvor -= er en tripelbinding:
-S-C-=N
så kan den sagtens løses.
Svar #2
09. marts 2005 af hmmm (Slettet)
Tak for hjælpen... Det var den sidste opgave i det eksamenssæt der skal afleveres imorgen...
Skriv et svar til: struktur formler...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
