Matematik

Simpelt stykke til udregning

30. maj 2010 af Quijote (Slettet)

Hej

Hvad er reglen for at regne sådan et simpelt stykke ud:

(-4*32)/3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2010 af jesperher (Slettet)

først "i anden"

så, udregn parentesen, og til sidst divider..


Svar #2
30. maj 2010 af Quijote (Slettet)

Det er bare det at Mathcad får det til -36 og jeg får det til -12....


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2010 af mette48 (Slettet)

(-4*32)/3 =

(-4*9)/3 =

(-36)/3 =

-12


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2010 af fysik! (Slettet)

-12 i mathcad..


Skriv et svar til: Simpelt stykke til udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.