Matematik

Andengradspolynomiums problem

15. august 2010 af Deda (Slettet)

Jeg har 2 spørgsmål her, som jeg ikke forstår noget af.

1. Undersøg hvordan antallet af rødder i f(x) = x^2 + 3 * x + k afhænger af k

2. Undersøg hvordan antallet af rødder i f(x) = x^2 + k * x + k afhænger af k

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man gør.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Beregn diskrimanten D for hvert af de to 2.-gradspolynomier. Hvis D > 0 er der to reelle rødder; hvis D = 0 er der een reel rod, og hvis D < 0 er der ingen relle rødder i polynomiet.


Skriv et svar til: Andengradspolynomiums problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.