Matematik

Kan man sige dette ?

04. september 2010 af 215 (Slettet)

Kan jeg sige dette ? 

Arealet beregner jeg ved at finde det bestemte integral for funktionen f(x) inden for punkterne x = 0 til x = 9


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2010 af mathon

                Arealet er lig med det bestemte integral af f(x) fra 0 til 9


Svar #2
04. september 2010 af 215 (Slettet)

 så ja ?..


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2010 af mathon

nej

             "inden for punkterne x = 0 til x = 9" er ubehjælpsomt og upræcist matematisk sprog


Skriv et svar til: Kan man sige dette ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.