Matematik

Hurtig hjælp !

08. september 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 Jeg mangler hjælp med de sidste opgaver i min matematik aflevering:

223)

a) Løs differentialligningen f '(t)=-0,12 * f(t) idet f(0) = 20.

b) Find halveringstiden for f(t)

227)

a) Bestem den løsning til differentialligningen f '(t) = -15 - 3 * f(t), der opfylder, at f(0) = -3

MANGE TAK :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

tast halveringstid oppe i søgerubrikken, der står flere eksempler


Svar #2
08. september 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 det er nu mere, a'erne kan ikke få dem til at passe.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis du kan løse denne her ligning, y ' = -k*y ´<=> dy/y = -kdt, y ≠ 0, så kan du også finde frem til løsningen på din opgave. f(t), y(t), y osv er blot forskellige måder at skrive det samme på. Der er en histirisk forklaring på disse symboler.


Skriv et svar til: Hurtig hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.