Matematik

eksponentielle udvikling hjælp

21. oktober 2010 af tobl2 (Slettet)

Se fil

Vedhæftet fil: opg4.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2010 af mathon

benyt

                    Δy/y1 = aΔx - 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2010 af mathon

                       f(x) = y = b·ax

                       Δy/y1 = aΔx - 1

                      1,77 = a2 - 1

                       a2 = 2,77

                       a = √(2,77) = 1,66433


Skriv et svar til: eksponentielle udvikling hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.