Matematik

Tillukningen af en mængde

28. oktober 2010 af Fzang (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan i alverden skal det her spørgsmål overhovedet opfattes?
http://cl.ly/31gY 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Man skal finde afslutningen af den givne mængde A. Det korrekte svar er (1) . Komplementærmængden til afslutningen af A skal være en åben mængde.


Svar #2
29. oktober 2010 af Fzang (Slettet)

 Så hvis jeg fx havde en mængde B som var

B = {(x,y)| 0 < x < 3, y < x }

Hvad ville afslutningen så være?

B = {(x,y)| 0 =< x =< 3, y =< x } ?

=< skal så forstås som mindre/lig med.
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Skriv et svar til: Tillukningen af en mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.