Matematik

Potentiel udvikling - finde x

10. november 2010 af liiiiiiine (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har denne ligning: 500/0,00769*x3,10

(y=b*xa)

Jeg har svært ved at løse den. Håber der er nogle som kan hjælpe.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af mathon

skriv ligningen rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2010 af NejTilSvampe

 skal der stå = ved / ?


Svar #3
10. november 2010 af liiiiiiine (Slettet)

Ja det skulle der.. altså 500=0,00769*x3,10


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2010 af mathon

                         x3,10 = (500/0,00769)

                         x = (500/0,00769)1/3,10


Svar #5
10. november 2010 af liiiiiiine (Slettet)

Hvor får du 1/3,10 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2010 af Tyrael (Slettet)

#5

At opløfte i 1/3,10 - hvilket mathon gør - er det samme som at tage den 3,10'te rod.





 


Skriv et svar til: Potentiel udvikling - finde x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.