Matematik

Beregn af kassen tid og bevægelse

20. november 2010 af VieT-St@r (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et skråplan har hældningen ¤ = 20 grader

g=9,82

Formlen for s som står i bogen = s=½*g*t^2*sin(¤)

a) Hvor langt har kassen bevæget sig efter2,3 sekunder?

a opgaven havde jeg fået til ( s=½*9,82*2,3^2*sin(20) = 8,88m

Hvordan regner jeg så opgave b og c ud?

b)  Hvor langt tid tager det kassen at bevæge sig de første 5 meter?

c) Hvor langt bevæger kassen sig i tidsrummet fra 0,3 sekunder til 1,6 sekunder? 

Hjælp tak, det haster virkelig :O !!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af mette48 (Slettet)

indsæt først 0,3 og derefter 1,6 i formelen

træk de 2 resultater fra hinanden


Skriv et svar til: Beregn af kassen tid og bevægelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.