Matematik

rumfang af bowlingkugle

28. november 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

bowlingkuglen har diameteren 21,83 cm

og jeg skal beregne rumfanget, jeg prøver selv så kan i fortælle mig om dt rigtigt eller ej :) :

21,83 = 10,19cm (radius)

4/3*3,14*10,193= 4,430 cm? er det rigtigt ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2010 af ggf (Slettet)

ja


Svar #2
28. november 2010 af BrainChild (Slettet)

men er det ikke meget for en bowlingkugle


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2010 af JustLikeThat1991 (Slettet)

Radius = ½ diameter dvs. 10,915 cm

4/3*3,14*10,9153=5444,27cm3


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2010 af PeterValberg

 #3 jeps 5447,03 cm3

eller omregnet til liter 5,447 liter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
28. november 2010 af BrainChild (Slettet)

okei tusind tak


Skriv et svar til: rumfang af bowlingkugle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.