Kemi

rumfanget af følgende stofmængder

01. december 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er det korrekt forstået ..

V= n * R * T/ P

2 mol..

Vm= 2*0,083 * 293,15 = 48,72 L/mol

3,5 mol..

3,5 * 0, 083 * 293, 15 = 85,26 L/mol

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Det giver ingen mening at skulle angive L/mol ved standardbetingelser for en givet stofmængde


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2010 af Jmjohansen (Slettet)

Hvis du laver lidt om på din enhed er det korrekt, såfremt gaskonstantens enheder stemmer overens med dine parametre.


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. december 2010 af hjælphjælphjælp2 (Slettet)

 LOL


Svar #4
01. december 2010 af studerende20 (Slettet)

hmm .. forstår ikke hvor du vil placere parenteserne så :s
I min bog står der nemlig

udregning for 1 mol

Vm = R* T / P = 0,0831 * 293, 15 K = 24 , 4 L / mol


Skriv et svar til: rumfanget af følgende stofmængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.