Fysik

hjælp....teori

06. december 2010 af AnneSofieh (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej, jeg er igang med at skrive en fysikrapport om mekanisk energi. Jeg er næsten færdig men jeg ved ikke rigtig hvordan og hvilke formler det er jeg skal skrive i teori.

tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af mathon

                           ...hvordan kan man skrive kvalificeret om mekanisk energi,
                              uden at benytte formler?...         ;-)


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. december 2010 af mathon

eksempelvis
i tyngdefeltet

                           Emek = m·g·h + (1/2)·m·v2 = m·g·H + 0 = 0 + (1/2)·m·V2

store bogstaver:

   H = hmax (begyndelseshøjden over underlaget)
   V = vmax (farten umiddelbart inden sammenstød med underlaget)

   hvoraf

                                        (1/2)·V2 = g·H

                                         V = √(2·g·H)


Skriv et svar til: hjælp....teori

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.