Fysik

Kræfter der påvirker kassen

07. december 2010 af funki007 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej :)

Håber på lidt hjælp.

En person trækker en kasse langs gulvet ved hjælp af en snor. Vinklen mellem snoren og gulvets plan er 45 grader. Kassens masse er M=13,0 kg og snorkraften T=100 N er konstant. Den kinetiske friktionskoefficient er uk= 0,40

a) Opskriv hvilke kræfter, der virker på kassen, både vinkelret på og langs bevægelsesretningen, og find den acceleration som kassen undergår?

Tak på forhånd.


Skriv et svar til: Kræfter der påvirker kassen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.