Matematik
Bagvendt brug af betinget sandsynlighed
27. april 2005 af
olivia (Slettet)
Godaften allesammen. Håber at der er nogen, som kan hjælpe mig med følgende opgaven:
Fra et almindeligt spil kort tages 3 kort uden tilbagelægning men med oreden. Bestem sandsynligheden for at få først en dame, så en konge og til sidst en dame.
Hjælp:Indgør følgende hændelser:
D1:først en dame, K2:Så en konge, D3: Tilsidst en dame.
P((D1∩K2∩D3)= ?
Skal jeg bare sige: P((D1∩K2∩D3)= (4/52)*(4/52)*(3/52) ?
ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre...
Fra et almindeligt spil kort tages 3 kort uden tilbagelægning men med oreden. Bestem sandsynligheden for at få først en dame, så en konge og til sidst en dame.
Hjælp:Indgør følgende hændelser:
D1:først en dame, K2:Så en konge, D3: Tilsidst en dame.
P((D1∩K2∩D3)= ?
Skal jeg bare sige: P((D1∩K2∩D3)= (4/52)*(4/52)*(3/52) ?
ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre...
Svar #2
27. april 2005 af olivia (Slettet)
ups kan se at jeg har skrevet noget forkert:
Skal jeg bare sige: P((D1 (fælles)K2(fælles)D3))= (4/52)*(4/52)*(3/52) ?
Skal jeg bare sige: P((D1 (fælles)K2(fælles)D3))= (4/52)*(4/52)*(3/52) ?
Skriv et svar til: Bagvendt brug af betinget sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
