Matematik

Rumfang af centicupefiguren hjæælp..

04. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Hej her er to opg jeg ikke kan finde ud af. Se vedhæftede fil :-)

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: centicube.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Kan ikke læse docx filer,

brug doc filer, så kan jeg måske hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2011 af AskTheAfghan

Det er svært at aflæse præcis hvad længden af firkantet er.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hver terning har vel sidelængden 1cm og rumfanget 1cm3 .

Forat finde rumfanget af hver af figurerne skal man blot optælle antallet af centicuber.

For at finde overfladearealerne skal man optælle antallet af udækkede flade-kvadrater, eller man kan opdele overfladerne i mindre rektangler.


Svar #4
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

2) Rumfanget af centicubesfiguren er 8cm3
Overfladearealet af centicubesfiguren er= ? cm2
 


Figuren set fra to sider

Rumfanget af centicubefiguren: 31 cm3
Figurens overfladeareal: = ? cm2
 

Er dette korekte resultater jeg har fået? Og kan du hjælpe mig med at finde overfladearealet..? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

2)

Det er korrekt, at rumfanget er 8cm3 .
Overfladearealet er 2·(8+3+6)cm2 = 34cm2

1)

Rumfanget er 3·7cm3 = 21cm3 .
Overfladearealet er 2·(4·3+3·3+1·3+4+3)cm2 = 2·(12+9+3+4+3)cm2 = 2·31cm2 = 62cm2


Svar #6
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

2)rumfanget = 8cm3 .
Overfladearealet  = 34cm2

1) Rumfanget = 21cm3 .
Overfladearealet = 62cm2

Er dette korekte resultater? Og tusinde tak for forklaringen det hjalp meget :-)


Skriv et svar til: Rumfang af centicupefiguren hjæælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.