Matematik

Hurtig hjælp til ligning!

17. januar 2011 af kris93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, der hurtig kan regne denne, med udregning? ;-D

 x-y=2
3x+y=14


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af mathon

   I:    x - y = 2
   II:  3x + y =14                                I og II adderes

        4x = 16
        x = 4      
                                                        som indsat i   I: x - y = 2  giver
        4 - y = 2
        y = 2
 


Skriv et svar til: Hurtig hjælp til ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.