Matematik

Er det rigtigt?

30. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

a3cm*30mm= 9cm^2 og 90mm^2

b1,2m*70cm=0,84m^2 og 8400cm^2

c80cm*20dm=16000cm^2 OG 16dm^2

d400m*2km=800000m^2 og 0,8km^2

e A=16dm^2 l=50cm Hvad er b? 3,2dm

f 20cm*0,5m*1,2m=0,012m^3

a210cm*50cm*300mm=15000cm^3

b2 20dm*1m*1,5m=0,3m^3

c2 4,5dm*0,5m*2m=0,45m^3

d2 2,7m*0,5*1,23m=1,7m^3

e212.5cm*9cm*45mm=506,25cm^3

f2 25dm*16m*10m=40m^3

g2 4,5dm*0,5m*2m=450dm^3

Er det jeg har lavet, rigtigt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

d) ser rigtig ud, men de fleste af de øvrige er forkerte. a), b) er forkerte, c) er kun delvis rigtig. Jeg har ikke tjekket dem alle sammen.

Du bør omregne til samme enhed i alle dimensioner før udregningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Du kan ikke lave opgaverne "på samlebånd"

Hver opgave er ny og anderledes - både i benævnelse og mængder, og der er også små "fælder" i nogle af dem

Så du må viske tavlen ren og tænke forfra efter hver opgave.

Det tager længere tid, end du tror . . .


Svar #3
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Beregn arealet af kvadraterne.

a bredde 30mm og længde 3cm   Areal=9cm^2

b bredde 7,5m længde 3m          Areal=22,5m^2

c bredde 1,2m længde 70cm       Areal=8400cm^2

D længde 20dm bredde 80cm Areal=16000cm^2

e længde 2km bredde 400m Areal=800000m^2

Beregn de ukendte størrelser.Den ukendte størrelse er facit.Så det er facit jeg har prøvet at regne ud.

a 20cm*0,5m*1,20m

b 10cm*50cm*300mm=15000cm^3

c 20dm*1m*1,5m=0,3m^3

d 4,5dm*0,5m*2m=dm^3

Ved ikke med a og b.


Svar #4
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Er 30mm ikke 3cm

Er dm ikke 10 gange 1 centimeter?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

# 4

Jo ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #6
30. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Jo, det er korrekt, men du havde angivet alternative svar i #0 , som ikke alle var korrekte . 9cm2 er ikke 90mm2 , men 900mm2 .


Svar #7
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

16dm er det ikke 0,16m?

20 m er det ikke 200dm?


Brugbart svar (1)

Svar #8
30. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

1. nej

2. Ja


Svar #9
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

16dm=1,6m

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Meeeeeeeeeget bedre!


Svar #11
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Undskyld jeg spørger så meget,jeg har bare meget SVært Ved at tænke lige nu.

Men er den her også rigtig?

8dm=80cm

200cm=20dm


Brugbart svar (2)

Svar #12
30. januar 2011 af Krabasken (Slettet)


Svar #13
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tusind tak.


Brugbart svar (1)

Svar #14
30. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Næste gang du får sådan en stribe opgaver, så læg et stykke papir hen over dem. Flyt papiret så du kan se een opgave og koncentrer dig om den indtil du er sikker på svaret.

Så kan du flytte papiret en linie ned og koncentrere dig om næste pågave.


Svar #15
31. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak for rådet Mette.


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.