Matematik

Ér det rigtigt

08. februar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Kurs på yen 4,6078

Hvor mange danske kroner koster 100 yen.

4,6078/100*100=4,6kr

Kurs på bristiske pund 957,87

Hvor mange danske penge koster 40 pund?

957,87/100*40=383kr

Er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. februar 2011 af Moderatoren

http://pub.uvm.dk/2005/formelsamling/hel.pdf

Side 12 i denne formelsamling.

Og Emma:

"Opret ikke to indlæg om samme emne. (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i)".


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Ja det er det :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

I sådanne opgaver skal der sikkert afrundes til hele ører, så svarene er ikke helt korrekte.

4,61kr og 383,15kr .


Svar #4
08. februar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Altså hvis det skal være sådan som det skal betales hvis man kan sige det sådan så kan du skrive at 4,61kr=5kr og 383,15=383kr :)


Skriv et svar til: Ér det rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.