Fysik

Lidt hurtig hjælp

08. februar 2011 af Mads_Kronborg (Slettet) - Niveau: B-niveau

hejsa folkens

Jeg har lidt svært ved at isolere R2 i denne formel for erstatnings resistans, så hvordan gør jeg. 

1/Rerstat= (1/R1) + (1/R2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

R2=(-Rerstat·R1)/(Rerstat·R1)


Svar #2
08. februar 2011 af Mads_Kronborg (Slettet)

 Jeg forstår ik?

For hvis jeg sætter tal ind i den, så bliver det jeg bare 1 eller -1?


Svar #3
08. februar 2011 af Mads_Kronborg (Slettet)

 er der ikke en der vil hver flink og forklare hvordan jeg isolere R2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2011 af Studieguruen (Slettet)

 R2 = 1 / ((1/Rerstat) - (1/R1))


Skriv et svar til: Lidt hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.