Fysik

Densitet, masse og voulumen

09. februar 2011 af MahNas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

jeg sidder med en opgave her og er ret lidt forvirret. håber nogen der kan komme med et svar

vi har en formel for densitet som siger:

densitet = masse / Volumen

og når man vil finde massen har det følgende formel: masse = Volumen * densitet

men hvordan skal man finde volumen når man har massen og densitet ?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

Prøv da at se på din formel, og isoler volumenet.


Svar #2
09. februar 2011 af MahNas (Slettet)

skal man så ikke sige: V = masse * densitet ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2011 af Studieguruen (Slettet)

 du siger 

V = m / densitet


Skriv et svar til: Densitet, masse og voulumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.