Matematik

Potentiel Funktion

10. februar 2011 af Roswall (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 131.8 * x^-2.5

f(x) = afstanden mellem tagspærene i m

x = bredden af taget i m

Et firma bygger to typehuse, A og B.

Taget på typehus A er 25% bredere end på typehus B

hvor mange % er afstanden mellem spærene på typehus A mindre end på typehus B?

på forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2011 af SuneChr

At taget på A er 25% bredere end på B betyder,    at når du skal finde  f(x)  er x vokset til  1,25*x


Svar #2
10. februar 2011 af Roswall (Slettet)

ok det vil jeg så regne på :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2011 af SuneChr

( f(x ) - f(1,25x )) / f( x )                       Gang til sidst med 100, så det bliver i %.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2011 af SuneChr

# 3      =    ( 1 - 1,25 - 2,5 ) * 100%


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2011 af AntiAnglophobe (Slettet)

Jeg sidder med fuldstændig samme opgave, og fatter brikker.


Skriv et svar til: Potentiel Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.